Mobile logo
28 februarie 2017
HARPLAST VĂ RĂSPUNDE:

În primul rând trebuie să stiți că toate produsele HARPLAST sunt produse noi, inclusiv cele reciclate, adică nu vindem lăzi de plastic second hand.

Procedurile aferente activității de reciclare sunt gestionate în cadrul unui sistem de management integrat certificat conform standardului ISO 9001:2008 pentru Sistemul de management al calității, ISO 14001:2005 pentru Sistemul de Management al Mediului și OHSAS 18001:2008 pentru Sistemul de management al securității și sănătății ocupaționale.

Procesul de reciclare înseamnă parcurgerea mai multor etape, printre care se numără  colectarea deșeurilor, sortarea lor, măcinarea mecanică și reprocesarea măcinăturii.

Cantitățile lunare reciclate se ridică până la 50 de tone pe lună.

O etapă importantă este măcinarea mecanică, uscată (mărunțirea mecanică) a deșeurilor din material plastic prin mori de mare capacitate, proces în urma căruia sunt obținute măcinături de mase plastice.

Impuritățile sunt eliminate în mod automat pe banda transportoare prin care trec deșeurile din materiale plastice. Prin inspecția magnetică automatizată se elimină eventualele impurități de metale feroase din deșeurile din material plastic destinate măcinării și astfel se elimină riscul contaminării măcinăturii de materiale plastice cu materiale feroase.

Principalele produse care pot fi fabricate din materii prime secundare reciclate sunt lăzile de uz general, inclusiv lăzi de plastic pentru legume și fructe.

Prețul navetelor de plastic din materiale reciclate este mai mic decât cele din materiale originale. Descarcă catalogul nostru de oferte aici.

Colectarea deșeurilor de la generatorii de deșeuri este realizată în mare măsură în mod nemijlocit de compania Harplast S.R.L. Deșeurile din material plastic provin în general de la alți producători industriali în domeniul alimentar și agricol (fabrici de bere, brutării și fabrici de produse de panificație și de patiserie, carmangerii și fabrici de produse din carne, producători de produse lactate) și în unele cazuri de la societăți autorizate pentru colectarea și depozitarea deșeurilor nepericuloase din materiale plastice.

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru

* câmp obligatoriu
< Înapoi

Your vision, Our quality
One partnership
Adresa
Miercurea Ciuc
Strada Harghita nr.69
jud. Harghita
530154
Contact

Tel.: 0040 266371468
0040 266371536
0040 266371713
Fax: 0040 266371242
Email: harplast@harplast.ro


  © 2016 Design Studio Owldothis/ Code by dweb logo/ Photos by Turcza Hunor
 
cookieAcest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, le accepți!