Mobile logo
30 martie 2017
Zambilele sunt printre primele flori care înfloresc primăvara, în luna martie, într-o paletă largă de culori şi miros foarte plăcut. Dacă doriţi să vă bucuraţi în acelaşi timp de cât mai multe dintre acestea, ele pot fi plantate impreună într-un ghiveci de plastic cu diametru mai mare, aşa cum este modelul Ramona, disponibil în oferta Harplast. Acesta are formă dreptunghiulară, este disponibil în nuanţa clasică teracotă şi se recomandă plantelor dese.  

Printre primele flori care îşi fac apariţia în grădină imediat după topirea zăpezii, în luna martie, se află şi narcisele. Soiurile pitice se pot dezvolta foarte frumos şi în ghivece de flori pentru exterior, iar pentru plantarea lor, vă recomandăm modelul de ghivece de grădină din plastic Olimp, disponibil inclusiv în nuanţe de alb care pot pune foarte frumos în evidenţă delicatele narcise pitice. Această categorie de ghivece de flori cu picior, în formă de cupă sunt cea mai potrivită alegere pentru a evidenţia anumite tipuri de flori mai deosebite, prin ridicarea acestora la o distanţă mai mare de sol.

Ghivecele de flori Crina au un design clasic, iar cele în nuanţe de verde oliv pot adăposti cu multă graţie năstureii de primăvară, o altă categorie de plante rezistente la temperaturi foarte scăzute şi care reuşeşesc, totuşi, fără probleme să dezvolte flori foarte frumoase şi rezistente, în nuanţe de alb, roz sau roşu. Acestea pot fi cumpărate deja înflorite şi mutate apoi în ghivece de grădină, unde rezistă pentru o perioadă îndelungată de timp. 

Din topul celor mai frumoase flori de grădină pentru prima parte a primăverii nu puteau lipsi  primulele. Disponibile într-o multitudine de culori şi forme, acestea sunt plante care se simt cel mai bine afară. Din acest motiv, se recomandă plantarea lor în ghivece de flori pentru exterior unde au o durată mai mică de viaţă, dar şi în grădină, unde vor înflori în fiecare primăvară şi toamnă. Gama de ghivece Dalia realizată din material  plastic foarte rezistent cuprinde opt culori care pot pune foarte frumos în evidenţă orice nuanţă de primulă. Iar pentru un impact vizual şi mai mare, se poate alege un ghiveci de dimensiuni generoase, din aceeaşi gamă, în care se pot planta, în acelaşi timp, mai multe flori.    

Primăvara şi toamna, printre cele mai atractive răsaduri înflorite care se găsesc în magazinele specializate sunt panseluţele. Prin aspectul lor special care îţi dă senzaţia că pur şi simplu vor să comunice cu tine, dar şi rezistenţa mare la temperaturile mai reci de primăvară şi toamnă, aceste flori sunt o alegere perfectă pentru ghivecele de exterior şi au toate şansele să fie îndrăgite imediat de cei care le privesc. Harplast comercializează colecţia de ghivece de plastic Diana, în nuanţe de verde, teracotă şi maro, recomandată pentru utilizarea la exterior care le poate oferi acestor flori zâmbitoare condiţii perfecte de dezvoltare şi înflorire.

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru

* câmp obligatoriu
< Înapoi

Your vision, Our quality
One partnership
Adresa
Miercurea Ciuc
Strada Harghita nr.69
jud. Harghita
530154
Contact

Tel.: 0040 266371468
0040 266371536
0040 266371713
Fax: 0040 266371242
Email: harplast@harplast.ro


  © 2016 Design Studio Owldothis/ Code by dweb logo/ Photos by Turcza Hunor
 
cookieAcest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, le accepți!