Mobile logo
19 aprilie 2017
În oferta de lăzi şi navete a companiei Harplast, din Miercurea Ciuc, regăsim numeroase modele de lăzi de plastic care pot fi folosite pentru primele recolte ale anului. Toate navetele de plastic din această gamă pot fi utilizate deopotrivă pentru recoltare, depozitare şi transport.

Modelul de ladă de plastic 315 are dimensiuni optime (530 mm lungime x 350 mm lățime x 315 mm înălţime) pentru recoltarea în cele mai bune condiţii a salatei verzi. Deşi sunt uşoare, buchetele de salată verde sunt destul de voluminoase şi mai ales extrem de fragile, având un conţinut ridicat de fibre, minerale şi vitamine, cu recomandări deosebite pentru prevenirea sau chiar atenuarea multor boli comune.

Pentru a aduna ştevia, o plantă perenă - care creşte şi spontan - foarte răspândită în România şi care are unele dintre frunzele cu cele mai mari dimensiuni dintre verdeţurile de primăvară, o opţiune foarte bună este modelul de navetă de plastic 320. Ergonomia acestuia şi spaţiul generos asigurat de dimensiunile superioare (600 mm lungime x 400 mm lățime x 320 mm înălţime) o recomandă ca o soluţie foarte potrivită pentru acest tip de recoltă.

În gama lăzilor de plastic de dimensiuni mari se încadrează şi modelul de navetă 300 ale cărei coordonate sunt 600 mm lungime x 400 mm lățime x 300 mm înălţime. Ceapa verde, un adevărat antialergic natural, poate fi culeasă şi transportată cu succes la locul de comercializare în aceste recipiente.

Spanacul oupă un loc de top între verdeţurile de primăvară, fiind un tonifiant excelent pentru  întregul organism. Beneficiile sale şi gustul deosebit sunt foarte apreciate de cumpărătorii români şi nu numai, iar pentru ca acesta să le parvină în cele mai bune condiţii, modelul de ladă de plastic 235 este o opţiune foarte bună, având dimensiuni foarte potrivite (530 mm lungime x 350 mm lățime x 235 mm înălţime).

Dintre lăzile de plastic Harplast, unul dintre cele mai potrivite modele în care poate fi culeasă loboda este 210 (600 mm lungime x 400 mm lățime x 210 mm înălţime). Prevăzută cu mânere comfortabile naveta este uşor de manipulat şi protejează foarte bine frunzele sensibile ale acestei plante care are inclusiv valoare terapeutică, fiind folosită în acest scop încă din antichitate.

Pentru leurdă, o plantă pe care o consumă şi urşii imediat ce ies din hibernare (motiv pentru care denumirea sa din limba latină este usturoiul ursului), se poate utiliza cu încredere lada 150, cu dimensiuni de 600 mm lungime x 400 mm lățime x 150 mm înălţime. Fiind o navetă de plastic cu dimensiuni reduse este foarte potrivită pentru recoltarea acestei plante de talie mică-medie, înrudită cu usturoiul. Foarte interesant este faptul că leurda nu poate fi cultivată, fiind o specie eminamente sălbatică care creşte exclusiv în Europa Centrală.

Spre deosebire de leurdă, urzica poate fi cultivată, având, de asemenea, numeroase proprietăţi terapeutice. Plantele foarte tinere recomandate pentru consum trebuie recoltate cu mănuşi, iar lada de plastic 150R (600 mm lungime x 400 mm lățime x 150 mm înălţime) este o opţiune foarte potrivită în acest sens.

O vedetă a salatelor de primăvară este şi păpădia, o plantă originară din Grecia. Deşi creşte liber, aceasta se poate dezvolta cu uşurinţă şi în culturi, fiind un remediu oficial pentru boli, după cum o recomandă chiar şi denumirea sa ştiinţifică (Taraxacum Officinale). Pentru culegerea ei, din gama lăzilor de plastic Harplast, se poate folosi modelul 170 (600 mm lungime x 170 mm înălţime x 400 mm).   

Toate modelele de navete de plastic enumerate mai sus sunt fabricate din PEID material virgin sau reciclat negru și color, iar calitatea acestora le-a adus recunoaştere nu doar pe piaţa naţională, ci şi la export.

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru

* câmp obligatoriu
< Înapoi

Your vision, Our quality
One partnership
Adresa
Miercurea Ciuc
Strada Harghita nr.69
jud. Harghita
530154
Contact

Tel.: 0040 266371468
0040 266371536
0040 266371713
Fax: 0040 266371242
Email: harplast@harplast.ro


  © 2016 Design Studio Owldothis/ Code by dweb logo/ Photos by Turcza Hunor
 
cookieAcest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, le accepți!