Mobile logo
05 mai 2017
IERBURILE AROMATICE SE POT TRANSPORTA ȘI COMERCIALIZA ÎN CELE MAI BUNE CONDIȚII ÎN LĂZILE DE PLASTIC HARPLAST

În grădini, sere şi chiar pe suprafeţe mari în câmp fermierii autohtoni aleg să cultive, adesea, plante aromatice care sunt importante nu doar pentru că dau savoare preparatelor culinare, ci şi pentru că îmbunătăţesc starea de sănătate a organismului şi asigură protecţie împotriva bolilor.

Compania Harplast înţelege şi apreciază importanţa cultivării acestora şi propune recoltarea, depozitarea, transportul şi comercializarea lor în trei tipuri de lăzi de plastic, foarte potrivite în acest scop.

Modelul de ladă de plastic 170 are dimensiuni optime (600 mm lungime x 400 mm lăţime x 170 mm înălţime) pentru depozitarea bine-cunoscutelor legăturilor de pătrunjel, mărar sau coriandru, care au un volum relativ asemănător. Navetele Harplast pot fi utilizate din momentul recoltării acestora şi până la prezentarea în magazine care se poate face, de asemenea, în condiții foarte bune, tot în aceste lădiţe de plastic. Pătrunjelul este cultivat în majoritatea zonelor din ţara noastră şi are la origine soiurile sălbatice de pe ţărmul Mării Mediterane.  

Modelul de ladă 300 oferă ergonomia şi spaţiul necesar pentru produse de dimensiuni mai mari și este potrivit pentru transportul plantelor aromatice prezentate în ghiveci - rozmarin, busuioc, mentă. Dimensiunile acestei lăzi sunt 600 mm lungime x 400 mm lățime x 300 mm înălțime.

Un alt model de ladă de plastic Harplast este 110 acesta fiind foarte potrivit pentru protejarea frunzelor sensibile, delicate și, în același timp cu arome foarte puternice ale unor ierburi precum lavanda, patrunjelul busuiocul și mărarul. Deşi au frunzele destul de mici, lădiţa de plastic Harplast 110 reuşeşte să le adăpostască cu succes, iar striaţiile acesteia împiedică răspândirea lor în timpul transportului sau comercializării. Dimensiunile navetei (600 mm lungime x 400 mm lăţime x 110 mm înălţime) o recomandă ca o soluţie foarte potrivită în acest scop.

Dintre plantele aromatice cele mai populare la noi amintim busuiocul și oregano. Busuiocul provine din Asia tropicală, crescând liber în regiunea mediteraneană, iar oregano poate fi considerată rudă a pătrunjelului originară din zona Munţilor Caucaz.

Ierburile aromatice sunt incluse, în principal, în trei familii botanice (Lamiaceae, Apiaceae şi Alliaceae), fiind foarte solicitate de consumatorii români. Harplast vine în sprijinul producătorilor autohtoni cu cele trei modele de lădițe de plastic asigurând cele mai bune condiții pentru recoltarea și comercializarea acestora, materia primă folosită oferind garanția calității.

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru

* câmp obligatoriu
< Înapoi

Your vision, Our quality
One partnership
Adresa
Miercurea Ciuc
Strada Harghita nr.69
jud. Harghita
530154
Contact

Tel.: 0040 266371468
0040 266371536
0040 266371713
Fax: 0040 266371242
Email: harplast@harplast.ro


  © 2016 Design Studio Owldothis/ Code by dweb logo/ Photos by Turcza Hunor
 
cookieAcest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, le accepți!